Skip to content

Workshops
Studio
Disfruta

Deel je de liefde voor keramiek en wil je graag zelf eens de handen vuilmaken?

Chloé biedt verschillende formules met professionele begeleiding en materiaal. Kom langs voor een ééndaagse kennismaking met de draaischijf, of wil je eens volledig meedraaien in Studio Disfruta? Kies dan voor de 5-daagse cursus waarin je leert over de draaischijf, de soorten klei en glazuur en het bakproces.

Medical Art Class

Play Video

De Medical Art Class is een unieke eendaagse cursus die deelnemers niet alleen hun creatieve potentieel laat ontketenen, maar ook een verfrissende benadering biedt van hun vakgebied van (medische) expertise. Een anatomisch begrip van gezichtsschoonheid zal je inspireren om een blok klei tot leven te brengen. Je zult ook je ‘esthetische oog’ ontwikkelen terwijl je de structuren en details vormt die de aantrekkingskracht van het gezicht bepalen. Deze unieke kunstles zal niet alleen je zintuigen scherpen met betrekking tot de uitdrukking van schoonheid, het biedt letterlijk een praktische benadering om de wetenschap erachter te begrijpen.

Gemiste Lessen:

Alle lesmomenten zijn bij het begin van elk semester bekend, het is dan ook de bedoeling dat hiermeer rekening gehouden wordt. Ben je ziek of heb je andere onvoorziene omstandigheden waardoor je een les niet kunt bijwonen verwittig dan best zo snel mogelijk. Afhankelijk van de planning wordt bekeken of inhaalles mogelijk is. Deze planning is steeds in overleg. het is geen garantie dat je je afwezigheid kunt inhalen. Dit is vooral afhankelijk van je eigen beschikbaarheid en flexibiliteit. 

Niet gevonden
wat je zocht?

Op zoek naar een andere workshop of les? De vraag naar keramiekworkshops & lessenreeksen is op dit moment groter dan het aanbod. 

Om gericht extra activiteiten in te plannen kan je hieronder je interesses doorgeven. 

We contacteren je als er nieuwe data worden ingepland!

Op zoek naar een
workshop of les?

Studio Disfruta nieuwsbrief.

Aankondiging workshops, webshop updates en leuke nieuwtjes.

Niet gevonden wat je zocht?

contact us

Studio Disfruta bvba

Langlaarsteenweg 110
2630 Aartselaar 
Belgium

info@medicalartclass.com
+32 (0)498 29 18 98