Skip to content

Servies Maken

In deze cursus wordt niet met de draaischijf gewerkt. Hier werken we met mallen. We rollen plakken klei uit met de deegrol en maken aan de hand van mallen een dessertbord of ondertas, een ontbijtbord en 2 verschillende groottes van dinerborden. Als je werk klaar is, moet de klei even rusten tot deze lederhard is. Wanneer je stukken lederhard zijn, kan je het nog mooi glad maken of textuur aanbrengen. Je kan het ook beschilderen met engobes (ingekleurd kleislib). Het servies heeft een droogtijd van 1 à 2 weken alvorens het kan worden afgebakken. Je werk gaat 2x gebakken worden: biscuit- en glazuurstook.

Wens je toch meer borden te maken, dan reken ik afhankelijk van de grootte van het bord een meerkost aan van 5 tot 15 euro per bord. 

Beschikbare Data

Inschrijven

Stuur een mailtje naar chloe@studiodisfruta.com met vermelding van de workshop die je wil volgen. Laat ook even weten of je al ervaring hebt of niet.

Je mag me ook altijd contacteren op: 0498/29.18.98.

Ik stuur je een bevestigingsmail, maar je inschrijving is pas definitief als je volledig hebt betaald. Dat kan tot 6 weken voor de start van de cursus op het rekeningnummer BE25645102698682, met vermelding van je naam. 

Bij annulatie door de deelnemer tot 4 weken op voorhand of bij een vervanging,  wordt een administratiekost van 20 euro afgehouden en wordt het saldo teruggestort.

Voorwaarden: cursussen gaan door vanaf 5 deelnemers.

Op zoek naar een
workshop of les?

Studio Disfruta nieuwsbrief.

Aankondiging workshops, webshop updates en leuke nieuwtjes.

Niet gevonden wat je zocht?

contact us

Studio Disfruta bvba

Langlaarsteenweg 110
2630 Aartselaar 
Belgium

info@medicalartclass.com
+32 (0)498 29 18 98